Someren, nieuwbouw 16 woningen

Het project betreft de nieuwbouw van 16 half-vrijstaand woningen in bouwplan Waterdael III te Someren, naar een ontwerp van Wauben Architecten. De woningen (2 onder 1 kap) worden gekoppeld middels de aanliggende garages. Start bouw was verkoop afhankelijk vandaar dat de uitvoering in fases is.

Start bouw fase 1 (de eerste 6 woningen) was 16 maart 2015. Start bouw van de volgende 6 woningen (Fase 2) was 6 juli 2015. De eerste woningen worden volgens prognose opgeleverd vanaf december 2015. Smeets Bouw participeert in de ontwikkeling van deze woningen.

De ruime ééngezinswoningen zijn opgebouwd uit beganegrond en 2 verdiepingen. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd als een breedplaatvloer met hierop een dekvloer als afwerking. De beganegrondvloer is een betonvloer op zand. De gevels van de woningen worden uitgevoerd in gevelisolatiesysteem voorzien van stucwerk en gedeeltelijk van baksteen steenstrips. De buitenbergingen worden uitgevoerd in enkelsteens gevelmetselwerk. Karakteristiek aan deze woningen zijn de ruime dakoverstekken. Projectmatig zijn er enkele standaard uitbreidingen aangeboden aan de kopers zoals een standaard aanbouw beganegrond of een dakkapel.

  • Start:fase 1 maart 2015; fase 2 juli 2015
  • Oplevering:fase 1 november 2015; fase 2 2016
  • Opdrachtgever:Grouwels Daelmans
  • Directievoering:Grouwels Daelmans
  • Bouwdirectie:Grouwels Daelmans