P&O Adviseur

Word jij onze nieuwe collega?


VB Groep is op zoek naar een nieuwe collega, die de afdeling P&O komt versterken. Lijkt onderstaande functie jou iets en ben je woonachtig in de regio Noord Limburg/Zuid Oost Brabant? Neem dan contact op!
Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat hen het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken binnen VB Groep, een familiebedrijf, staat voor solide, partnerschap en duurzaam.

 

Wat verwachten wij van jou?
Als P&O Adviseur houd jij je o.a. groepsbreed bezig met onze recruitmentactiviteiten. Je gaat hierbij innovatief te werk en ziet het als een uitdaging om deze activiteiten verder te professionaliseren. Ook houd jij je groepsbreed bezig met het coördineren van verzuim en pak je andere P&O projecten samen met jouw collega's op. Hierbij kun je o.a. denken aan de ontwikkeling van medewerkers en de arbeidsvoorwaarden.


• Je vindt het leuk om processen te verbeteren en werkt mee aan de verdere professionalisering van de afdeling P&O.
• Je vindt het leuk om werkzaam te zijn voor onze verschillende bedrijven.
• Je hebt al ervaring in recruitment.
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting HRM.

 

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je terecht komt in een collegiaal team met deskundige en hulpvaardige collega's. Je ontvangt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 vrije dagen per jaar bij fulltime dienstverband.


Vergeet trouwens de gezelligheid van de vrijdagmiddagborrel, actieve personeelsvereniging, Sinterklaasviering, bouwvak BBQ en de kerstborrel niet!!

 

Interesse? Verras ons met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie.
Meer informatie over de functie kun je krijgen bij ons Hoofd P&O, Inge van de Sande, bereikbaar via: telefoonnummer 0499-483483.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Pensioen
• Vakantiegeld
• Bedrijfsauto
• Budget voor professionele ontwikkeling
Deadline sollicitaties: 1-9-2020
Verwachte startdatum: 2-9-2020


Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

 

Salaris: € 2.300,00 tot € 3.000,00 bruto /maand