Roger Jaegers

Sinds 1998 werk ik voor Smeets Bouw.

Begonnen als "liermenneke" en na mijn opleiding in vaste dienst gekomen als Timmerman.

Hierbij heb ik binnen Smeets Groep alle facetten doorlopen. Van renovatie, onderhoud, het draaien van wachtdiensten naar nieuwbouw.


Omdat binnen Smeets Bouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat, heb ik via cursussen en (avond) opleidingen mijn kennis zo kunnen opwaarderen, dat ik nu al een aantal jaren uitvoerder nieuwbouw ben bij Smeets Bouw. Een super uitdagende Job! Iedere dag is anders. Contacten met onderaannemers, aansturen van bouwpersoneel, de wensen van de klant inpassen in het project, planningen halen. Ik ga iedere dag fluitend naar mijn werk!

 

Omdat binnen Smeets Bouw de lijnen kort zijn, is het ook geen probleem om met collega's te overleggen. Zelfs brainstormen met directie is dagelijkse kost. De sfeer is er geweldig. Deze sfeer draagt er aan bij, dat iedereen altijd het uiterste uit zichzelf haalt, iedere dag weer.

 

Persoonlijk vind ik het ook fijn om bij een bedrijf te werken, dat zich ook inzet voor het goede doel. Wandelen en rennen voor Five4Five en ZweitVeurLeid draag ik een warm hart toe. Ik doe hier dan zelf ook graag aan mee.

 

Kortom, ik ben trots om te werken bij Smeets Bouw!

 

Kijk hier  naar een dag uit het leven van Roger.