Werkvoorbereider

Van Heur Bouw & Onderhoud is op zoek naar een werkvoorbereider!

 

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf in de regio Weert - Roermond? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

 

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt coördineren en voorbereiden van bouwplannen, in alle voorkomende marktsectoren, vanaf de initiatief- tot en met contract- en prijsvormingsfase.
Komt het project tot uitvoering, dan ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden van het project. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden heb je direct contact met de projectleider, en vormen jullie samen met de uitvoerder HET uitvoeringsteam.

 

Van Heur Bouw & Onderhoud vindt klanten, maar ook de klanten van onze klanten enorm belangrijk. Deze klanten bevinden zich overal in Limburg. We streven bedrijfsmatig naar een zeer hoge klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die niet alleen ervoor zorgt dat de klant wordt geholpen, door hem/haar te ontzorgen, maar ook onze klant weet te verrassen op een creatieve en innovatieve manier. Solide, Duurzaam en Partnerschap zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf.

 

Wie zoeken we?
• Iemand met aantoonbare ervaring in deze functie. Ervaring met het verduurzamen/transformeren van bestaand vastgoed is hierbij een pré.
• Iemand die ervaring heeft in het werken met klanten, jij stelt de klant écht centraal.
• Iemand die naast zijn vakinhoudelijke vaardigheden, zoals hierboven genoemd, ook goede communicatieve vaardigheden en soft-skills heeft.
• Iemand die aantoonbare ervaring heeft met automatisering in het bouwproces.
• Een enthousiaste gedreven teamplayer, die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie met een flexibele instelling.

 

Wat bieden we?
Een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar een open cultuur, een leuke sfeer en veel trots heerst. Ook zijn we zeer actief met thema's die in de markt heel belangrijk zijn.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Verder krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mogelijk op termijn door te groeien.

 

Interesse?
Verras ons dan met een sollicitatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Stuur je sollicitatie vóór 27 maart naar Demi van der Linden, P&O Adviseur, via dvdl@vbgroep.nl.
Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Roy Nicolaye, projectleider, bereikbaar via telefoonnummer 0495-654647 of per email: rnicolaye@vanheurkelpen.nl.