Vacature Stagiair(e) Uitvoering Groot Onderhoud MBO/HBO Schooljaar 2021-2022

Waar ga je stage lopen?
Binnen Smeets Bouw heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar met de voornaam aanspreekt. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Naast hard werken is er ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien. Als organisatie zullen wij er dan ook alles aan doen om jou te ondersteunen in het succesvol volbrengen van je stage. Zo kun jij je goed voorbereiden op het echte bedrijfsleven. We luisteren goed naar je wensen en opdrachten vanuit school en gaan vanuit daar een plan samenstellen dat daar goed bij aansluit. Zo word je op een leuke en professionele manier voorbereid op jouw toekomst in de bouw. Veel collega's die ooit als stagiair(e) zijn begonnen, werken nog steeds bij ons. Dus wie weet, word je na je opleiding wel onze nieuwe collega! Voordat je start, wordt er een introductiebijeenkomst georganiseerd waar je je stagebegeleider en andere stagiaires leert kennen. Ook wordt er dan nog extra informatie gegeven over wat handig is om te weten voor je stageperiode. Deze bijeenkomst wordt altijd als heel positief ervaren! 

 

Een dag uit het leven van een Stagiair(e) Uitvoering Groot Onderhoud
Om 07.30 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op jouw project voor de renovatie en onderhoud van meerdere appartementen. In overleg met uitvoerder Herman (je stagebegeleider) bespreek je je werkzaamheden voor deze dag. Aangezien er alleen maar bewoonde woningen in dit project zijn, staat communicatie hier op nummer één. Daarom ga je op meerdere plekken in de flat briefjes ophangen dat de bewoners een paar dagen een andere lift moeten gebruiken. Ook zet je gevaarlijke situaties af zodat er geen onveilige situaties ontstaan.

Vervolgens ga je samen met Herman de kraanplanning aanpassen. In verband met de weersomstandigheden kan de kraan een paar dagen niet worden gebruikt. Deze kraan heb je namelijk nodig als de complete gevelelementen, die na het slopen van de kozijnen, worden teruggeplaatst.

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je samen met het uitvoeringsteam lunchen.

Hierna ga je met Herman naar de bewoners waar ze over twee dagen beginnen met verbouwen. Samen gaan jullie kijken wat de huidige situatie is bij deze bewoners om te beoordelen of ze klaar zijn voor de verbouwing. Ook ondersteun je de timmermannen bij diverse werkzaamheden. Denk daarbij aan het terugplaatsen van spullen van bewoners, isoleren, schilderen, nieuwe betonvloeren aanbrengen, enz.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Morgen ga je een dag met huurderscoach René meelopen. Jullie gaan bewoners informeren over de planning en uitleg geven wat er precies gaat gebeuren. Dit vind je nou juist zo leuk aan je stage, de afwisseling tussen communicatie en het werken met je handen!

 

Wat krijg je ervoor terug?
Aangezien we een stagiair(e) als een toegevoegde waarde zien binnen onze organisatie, staat er uiteraard een stagevergoeding tegenover als je langer dan 8 weken bij ons komt werken:

  • MBO: € 415,38 bruto per 4 weken = € 450,- per maand (fulltime)
  • HBO: € 507,69 bruto per 4 weken = € 550,- per maand (fulltime)

Wat verwachten wij van jou?
Als je bij ons stage komt lopen, heb je zelf invloed op hoeveel je uiteindelijk uit je stage kunt halen. Dus hoe meer enthousiasme, initiatief en inzet je toont, hoe meer interessante taken je krijgt.

 

Heb je interesse in een stageplek?
Solliciteer via onderstaande sollciitatiebutton. Heb je nog vagen? Dan kun je Ilse Houben (P&O Adviseur) mailen, appen of bellen op 06 - 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.