Hoofd Productie

Bij Smeets Bouw zijn wij op zoek naar een Hoofd Productie. Heb jij leidinggevende ervaring in nieuwbouw, zoals woningen, scholen en zorgcomplexen? En ben je bekend met renovatie en groot onderhoudsprojecten? Dan ben jij wellicht de spin in het web die we zoeken!

 

Wat ga je doen?
Als Hoofd Productie binnen Smeets Bouw breng je structuur en geef je leiding aan de afdelingen projectleiding, inkoop, werkvoorbereiding, uitvoering, nazorg en kopersbegeleiding. Je bent als MT-lid eindverantwoordelijk voor een efficiënte voorbereiding en realisatie van projecten, zodanig dat er een bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van de gestelde jaardoelstellingen en aan de continuïteit van de onderneming. Je stelt zeker dat de projecten worden gerealiseerd binnen de kwaliteitseisen van de overeenkomst, alsmede binnen de wettelijke kaders en de overeengekomen begrote kosten, de geplande tijd en de afgespoken kwaliteitsnormen. Ook controleer je of het wensen- en eisenpakket van de opdrachtgever is gewaarborgd. Je bewaakt de voortgang van de projecten en neemt tijdig correctieve maatregelen, wanneer er sprake is van een afwijking.

Daarnaast houd je je als Hoofd Productie bezig met MVO, waaronder het borgen van veiligheid en kwaliteit, alsmede het initiëren en voeren van klantevaluaties in overleg met de directie. Je zorgt voor een effectieve opvolging van de aangegeven verbeterpunten. Je bewaakt dat garantieklachten en nazorgpunten binnen de gestelde periode worden afgehandeld. Je geeft invulling aan het verzuim- en reïntegratiebeleid en bewaakt deze effectief. Ook ben je gericht bezig met het creëren van een ontwikkelingsgericht personeelsbeleid en draag je bij aan het verder ontwikkelen, toepassen en uitwisselen van kennismanagement binnen de vestiging.

 

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt het vermogen en de durf om op een duidelijke wijze, mensgericht leiding te geven aan jouw afdelingen. Je beschikt over uitstekende probleem-analytische vaardigheden, bent oplossingsgericht en bezit projectmanagement skills. Je ziet tegenslag als een uitdaging en staat sterk in je schoenen! Je weet de rust te bewaren in de meest hectische toestanden en houdt overzicht. Kortom, prioriteiten stellen is geen probleem voor jou! Je bent accuraat, overtuigend, flexibel, proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Niet alleen jouw leidinggevende skills zijn overtuigend, ook weet jij het team te motiveren en de sfeer binnen het team te bewaken!
Verder heb je een HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van VCA-VOL en een rijbewijs, heb je ruime ervaring binnen een bouwonderneming, kennis van en inzicht in de prijsvormingsfase, (juridisch) contractmanagement en beheers je de UAV en de gebruikelijke wet- en regelgeving.

 

Wat bieden we?
Een plezierige functie binnen een familiebedrijf, waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele, professionele werkomgeving te ontplooien met persoonlijke aandacht. Natuurlijk word je beloond met een passend pakket arbeidsvoorwaarden.
Vergeet de gezelligheid van de leuke personeelsactiviteiten, Sinterklaasviering, Bouwvak BBQ/borrel en de Kerstborrel niet!

 

Interesse?
Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen gevan aan deze leuke, uitdagende functie. Stuur je sollicitatie naar Demi van der Linden, P&O Adviseur. Dit kan via dvdl@vbgroep.nl of bel +31 630 283 194. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jurgen van de Ven, via +31 43 369 0880.