Cobouwtalenten 2012

Smeets Bouw neemt ook in 2012 deel aan Cobouw Talenten. Hierbij strijden beroepsstagiaires & afstudeerders om de titel Cobouw Talent van 2012. De talenten worden begeleid door de bedrijven waar ze afstuderen en houden hun ervaringen bij in een blog op de website www.cobouw-talenten.nl Hiermee houden zij niet alleen hun ervaringen bij, ze delen eveneens kennis en geven een doorkijkje naar de praktijk van de moderne bouwwereld. De blogs van de talenten worden beoordeeld door een vakjury. Uiteraard is het belangrijk dat zij veel volgers krijgen.

 

Dit gebeurt via internet (www.cobouw-talenten.nl) en in de krant (Cobouw). De studenten houden een blog bij en delen hun ervaringen met alle geïnteresseerden. De bouwwereld is volop in beweging. Internet en social media is in toenemende mate van belang als communicatiemiddel voor (bouw)bedrijven.

Dit is een initiatief van SDU uitgevers, de uitgever van Cobouw, dagblad van de bouw. Binnen dit initiatief krijgen studenten de kans om naast hun reguliere stage extra begeleiding te krijgen en hun ervaringen tijdens de stage te delen.

 

Een leuke manier voor Smeets Bouw om studenten te begeleiden en hun ervaringen te delen met anderen. Uiteindelijk zal één van de studenten bouwtalent van 2012 worden.

 

 

Kijk dan op de link: http://www.cobouw-talenten.nl/roy

 

Vorig jaar won Kevin Monse, stagiaire bij Smeets Bouw op het project Poort van Limburg te Weert, de editie van 2011.

Dit jaar is Roy Ploumen, beroepsstagiaire, ons Cobouw Talent. Wil je meer weten over ons talent en zijn blog?
Terug naar het overzicht
© Copyright 2016 Smeets Bouw
Disclaimer