Nieuws

Lees verder

VerBind nr. 12: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

02 - 03 - 2015

Hoe geef je een nieuwe aantrekkelijke bestemming aan gedateerde en overbodige meters? Hoe financieren we onze plannen in de toekomst? Hoe geven we inhoud aan Social Return? Download hier uitgave nr. 12

Eén opleverpunt op 9 woningen!

23 - 10 - 2014

Complimentje voor ons uitvoeringsteam: de oplevering van de 9 starterswoningen te Horst verliep uitstekend! Slechts één opleverpunt. Niet per woning, maar in totaal. Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Klik hier voor een nieuwsitem over deze woningen op Reindonk tv, de lokale omroep van Horst aan de Maas.

 

 

 

Lees verder

VerBind nr. 11: nieuwe opgaven in de bestaande voorraad.

19 - 05 - 2014

De bestaande voorraad is hot. Het lijkt alsof steeds meer partijen in de bouwkolom zich richten op renovatie, transformatie en onderhoud van met name woningen. Opportuun? 

Lees verder

VerBind nr. 10: Verantwoordelijkheid is wat ons beweegt

02 - 12 - 2013

In deze VerBind de visie van Jürgen Geerlings, autoriteit op het gebied van familiebedrijven, over het professioneel organiseren, binnen het bedrijf én binnen de familie. We gaan in gesprek met vertegenwoordigers van de tweede en derde generatie binnen het familiebedrijf en bieden aan beleggers een interessante opportunitie in de huurwoningmarkt met het VB Fonds Management.  

Lees verder

Wonen Limburg selecteert aannemers

11 - 10 - 2013

Wonen Limburg selecteert aannemers: Smeets is één van de acht geselecteerde partijen voor de uitvoering van Niet Planmatig Onderhoud (NPO)!

 

Van Heur Bouw & Onderhoud (Kelpen) is voor Smeets het uitvoerende bedrijf wat de werkzaamheden in Weert en omstreken gaat uitvoeren.

Integratie Smeets Vastgoedservice Roermond in Van Heur Bouw & Onderhoud

16 - 09 - 2013

De vestiging Roermond van Smeets Vastgoedservice zal per 16 september geïntegreerd worden in Van Heur Bouw & Onderhoud BV.

Lees verder

Veel enthousiasme over hof te Berkel!

21 - 06 - 2013

Tijdens de Dag van de Bouw op 1 juni 2013 hebben zo’n 2500 mensen het eerste nieuwe wooncomplex in hof te Berkel bezocht. Smeets Bouw BV had de deuren opengezet om het publiek te laten zien hoe mooi en functioneel het gebouw wordt. Bezoekers hebben massaal gehoor gegeven om de nieuwbouw van De Zorggroep, Dichterbij en Wonen Limburg te bezoeken.

 

Lees verder

Smeets Groep neemt Van Heur Kelpen Bouwholding over

31 - 05 - 2013

Op 30 mei is definitief overeenstemming bereikt over de overname van Van Heur Kelpen Bouwholding en haar werkmaatschappijen, gevestigd in Kelpen-Oler, door Smeets Groep per 1 juli.

Lees verder

Jaarbericht 2012 VB Groep

06 - 05 - 2013

DUURZAAM is ... 

wat mensen OMARMEN, waar mensen willen WONEN, waar mensen willen WERKEN, waar ZORG vanzelfsprekend is, wat voor ieder RENDEERT, wat DIERBAAR is.

 

Download hier het jaarbericht 2012 VB Groep.

Audit FSC

13 - 03 - 2013

Succesvolle initiële audit voor Smeets Bouw voor FSC. Weer een stapje verder met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Lees verder

Alle bouwbedrijven van VB Groep ISO14001 en MVO gecertificeerd

24 - 01 - 2013

Alle bouwbedrijven welke vallen onder VB Groep zijn recent gecertificeerd voor ISO14001 en MVO. Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice opereren vanuit Maastricht en Roermond, Huybregts Relou en Huybregts Systeembouw vanuit Son. Om verder invulling te geven aan de doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben alle bedrijven ervoor gekozen zich te laten certificeren.

Lees verder

VerBind nr. 9

15 - 01 - 2013

VerBind nr 9 is verschenen met daarin onder andere een bijdrage van Bas Holla van Volantis en Jan Willem van der Groep, programmaregisseur platform 31 en veel gevraagd spreker en jurylid van duurzame initiatieven.

© Copyright 2015 Smeets Bouw
Disclaimer