Nieuws

Lees verder

Succesvolle LEAN-sessie Smeets Bouw en ketenpartners

12 - 03 - 2015

Gezamenlijk werken we met ketenpartners aan 12 groepswoningen voor de Zorggropep. Om dit traject soepel te laten verlopen maken we gebruik van LEAN-principes. Hiervoor werden meerdere succesvolle LEAN-sessies gehouden.

 

Lees verder

Crisis geeft de bouw 'innovatie vleugels'

09 - 03 - 2015

"Als bouwer moet je ontwikkelingen goed in de gaten houden en snel op veranderingen in de markt weten in te spelen."

Lees meer in het interview uit Cobouw, woensdag 11 februari 2015.

Lees verder

VerBind nr. 12: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

02 - 03 - 2015

Hoe geef je een nieuwe aantrekkelijke bestemming aan gedateerde en overbodige meters? Hoe financieren we onze plannen in de toekomst? Hoe geven we inhoud aan Social Return? Download hier uitgave nr. 12

Eén opleverpunt op 9 woningen!

23 - 10 - 2014

Complimentje voor ons uitvoeringsteam: de oplevering van de 9 starterswoningen te Horst verliep uitstekend! Slechts één opleverpunt. Niet per woning, maar in totaal. Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Klik hier voor een nieuwsitem over deze woningen op Reindonk tv, de lokale omroep van Horst aan de Maas.

 

 

 

Lees verder

VerBind nr. 11: nieuwe opgaven in de bestaande voorraad.

19 - 05 - 2014

De bestaande voorraad is hot. Het lijkt alsof steeds meer partijen in de bouwkolom zich richten op renovatie, transformatie en onderhoud van met name woningen. Opportuun? 

Lees verder

VerBind nr. 10: Verantwoordelijkheid is wat ons beweegt

02 - 12 - 2013

In deze VerBind de visie van Jürgen Geerlings, autoriteit op het gebied van familiebedrijven, over het professioneel organiseren, binnen het bedrijf én binnen de familie. We gaan in gesprek met vertegenwoordigers van de tweede en derde generatie binnen het familiebedrijf en bieden aan beleggers een interessante opportunitie in de huurwoningmarkt met het VB Fonds Management.  

Lees verder

Wonen Limburg selecteert aannemers

11 - 10 - 2013

Wonen Limburg selecteert aannemers: Smeets is één van de acht geselecteerde partijen voor de uitvoering van Niet Planmatig Onderhoud (NPO)!

 

Van Heur Bouw & Onderhoud (Kelpen) is voor Smeets het uitvoerende bedrijf wat de werkzaamheden in Weert en omstreken gaat uitvoeren.

Integratie Smeets Vastgoedservice Roermond in Van Heur Bouw & Onderhoud

16 - 09 - 2013

De vestiging Roermond van Smeets Vastgoedservice zal per 16 september geïntegreerd worden in Van Heur Bouw & Onderhoud BV.

Lees verder

Veel enthousiasme over hof te Berkel!

21 - 06 - 2013

Tijdens de Dag van de Bouw op 1 juni 2013 hebben zo’n 2500 mensen het eerste nieuwe wooncomplex in hof te Berkel bezocht. Smeets Bouw BV had de deuren opengezet om het publiek te laten zien hoe mooi en functioneel het gebouw wordt. Bezoekers hebben massaal gehoor gegeven om de nieuwbouw van De Zorggroep, Dichterbij en Wonen Limburg te bezoeken.

 

Lees verder

Smeets Groep neemt Van Heur Kelpen Bouwholding over

31 - 05 - 2013

Op 30 mei is definitief overeenstemming bereikt over de overname van Van Heur Kelpen Bouwholding en haar werkmaatschappijen, gevestigd in Kelpen-Oler, door Smeets Groep per 1 juli.

Audit FSC

13 - 03 - 2013

Succesvolle initiële audit voor Smeets Bouw voor FSC. Weer een stapje verder met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

© Copyright 2015 Smeets Bouw
Disclaimer